Γλώσσα: 
greekenglish
 
 
menu_gr.jpg
 
 
Τα Νέα

Έχουμε αποκτήσει ένα EPS-815
για την ρύθμιση αντλιών VP και
δεύτερο μηχάνημα Bosch EPS-200.

Πήραμε μέρος στην AGROTICA 2014.

Επισκεφθείτε την καινούργια μας
σελίδα στο facebook! 
https://www.facebook.com/dieselexperts

 

 
 
Η Εταιρία

Ανθρώπινο ΔυναμικόΗ εταιρία μας ξεκίνησε το 1974 σαν ατομική επιχείρηση από τον Κιλλή Παναγιώτη στη Θεσσαλονίκη και στην οδό Γιαννιτσών 63. Με τη συνεχή ανοδική της πορεία το 1984 η ατομική επιχείρηση μετατράπηκε σε Ομόρρυθμη Εταιρία με την συμμετοχή σε αυτή του Ιωάννη Παπάζογλου.

Το 1985 η εταιρία μεταφέρεται για πρώτη φορά σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην οδό Γιαννιτσών 98. Το 1988 γίνεται αγορά νέων μηχανημάτων και το 1989 η εταιρία προσλαμβάνει νέα στελέχη. Έχοντας τέσσερα πλέον άτομα στο δυναμικό της, η εταιρία συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Το 1997 έγιναν νέες προσλήψεις για αγορά εξοπλισμού όπως και η μεταφορά σε ακόμα μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην οδό Γιαννιτσών 102.

Το 2004 η εταιρία επεκτάθηκε με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, οπότε και απέκτησε τη σημερινή της μορφή, ως Παπάζογλου Ι.  –  Ιωαννίδης Κ. ΟΕ.

Το Μάρτιο του 2005 μεταφερθήκαμε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Ιωνία Θεσσαλονίκης. Με την προσθήκη νέου εξοπλισμού και προσωπικού, ακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της πετρελαιοκίνησης και της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, όπως common rail – u.i.s. – vp 29/30 –vp44,  p.l.d., Covec-F, VRZ και VP αντλίες.